Over ons

Wie zijn we en wat drijft ons?

old school-86
passie voor groei

We herkennen de ambitie, twijfels en vragen

Wij kunnen terugvallen op ruim 25 jaar management-, marketing- & sales-ervaring in verschillende branches. De laatste 5 jaar hebben we als zelfstandig ondernemer een eigen wijnimportbedrijf opgezet. 

We weten hoe het is en hoe het voelt. Wij hebben ook behoefte aan een klankbord, een kritische blik. Daarom helpen we sinds kort ondernemers uit het MKB om te groeien. Omdat we een passie hebben voor ondernemen en omdat we weten hoe leuk en ingewikkeld het is.

WIE ZIJN WIJ?

We stellen ons even voor ...

Martijn Brander

MARTIJN Brander

Ondernemende strateeg met commerciële drive

Bijna 5 jaar geleden hing ik mijn directeursdas aan de wilgen om die te verruilen voor het oprichten van een bloeiend wijnimportbedrijf, samen met Martine. Inmiddels staat de wereld behoorlijk op zijn kop. Er wordt veel wijn gedronken, maar even niet in de horeca. 

Daarom heb ik tijd over om mijn expertise op het gebied van e-commerce, marketing en sales tijdelijk ook bij een ander bedrijf in te zetten. 

Dus werk jij in een sector waar jullie nu juist staan te springen om commercieel talent? Of ken je een organisatie die anti-cyclisch denkt en juist nu wil investeren?     

Ik heb ruim 25 jaar ervaring met marketing- en salesprocessen en ben goed in verkopen. Bovendien denk ik als een ondernemer. Kortom: ik begrijp wat er nodig is om organisaties commercieel een stap verder te brengen. 

Hoor je een opdracht voorbij komen en moet je aan mij denken? Neem dan zeker contact op om te kijken in hoeverre we iets voor elkaar kunnen betekenen. Bijvoorbeeld:

 • Marktonderzoek
 • Propositie aanscherpen
 • Productintroductie voorbereiden
 • Marketing plan maken
 • Sales plan evalueren
 
Je kan me bereiken via 06-20502289
Martine Brander

MARTINE BRANDER

Eigenzinnige creatieveling met liefde voor taal

Na de studie Geschiedenis in Groningen volgde ik mijn hart naar de kunstacademie AKI ArtEZ Academie of Art & Design in Enschede, afstudeerrichting Illustratie. 

Na de wetenschappelijke wolligheid van de universiteit was het verfrissend om in een ruimdenkend bad van onbegrensde creativiteit te plonzen. Maar de combinatie van beide (hoofd&hart, verstand&gevoel) is voor mij de beste. 

Tijdens en na mijn studies werkte ik in restaurants. Hier werd mijn liefde voor ‘mensen in de watten leggen’ en gastronomie geboren. Ik bleef uiteindelijk 10 jaar op hoog niveau werken in de top-horeca. Een toptijd, maar topsport, en na de komst van onze eerste dochter heb ik afscheid genomen, om even fulltime te moederen. 

Een paar jaar en wijnstudies later richtten Martijn en ik Brander Wines op. Met bloed, zweet, tranen en druiven hebben we in 5 jaar tijd een bloeiend, onderscheidend wijnbedrijf gerealiseerd. We vielen al snel op door onze eigenwijze benadering. 

Onze pure wijnen met gave looks, en de vele evenementen die we organiseerden.  Onze keuze om ook veel nadruk te leggen op de social media bleek een schot in de roos.

Nu de horeca-omzet is weggevallen en we hebben besloten om onze expertise in te zetten voor anderen wil ik heel graag blijven schrijven. Voor mensen die mijn eigenzinnige, speelse stijl waarderen.

Hoor je een opdracht voorbij komen of ken je een bedrijf dat wel een vleugje Martine kan gebruiken? Neem dan zeker contact op om te kijken in hoeverre we iets voor elkaar kunnen betekenen. Je kan denken aan:

 • Teksten voor websites
 • Teksten voor brochures
 • Persberichten
 • Social media campagne
 • Blog of artikel
 • Illustraties
 
Je kan me bereiken via 06-23329334

Werk je bij of ken je een bedrijf waar ze behoefte hebben aan tijdelijke, commerciële expertise? Leuk als je ons in contact brengt om eens verder te sparren. Op gepaste afstand natuurlijk, met een glas wijn, of gewoon koffie. Bel of app 06-20502289 of mail naar info@indebranding.nl 

contact

Onze deur staat altijd voor je open

Wij wonen en werken vanuit ons huis aan de Dorpsstraat 57A in De Wijk. Kom gerust eens langs voor een vrijblijvend gesprek onder het genot van een heerlijke kop koffie of thee of misschien wel goed glas wijn. 

 • 0031-(0)6-20502289
 • info@indebranding.nl
 • Dorpsstraat 57A, 7957AS, De Wijk
old school-23
old school-24
old school-25
DIENSTEN

Wij helpen ondernemers
met groeiambities

In de Branding is een adviesbureau voor het MKB. We helpen ondernemers met marketing-, sales- en communicatie vraagstukken.

Marketing

Wij zijn er voor je als je jouw propositie wilt aanscherpen of een marketing plan wilt maken.

Sales

We helpen bij het in kaart brengen van een nieuwe markt, het ontwikkelen van een sales plan, het maken van afspraken met potentiële klanten en het realiseren van concrete verkopen.

Communicatie

We zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen en uitvoeren van je social media beleid en schrijven of vertalen teksten voor websites, advertenties en andere uitingen.

5/5
Heb jij met ons samen gewerkt en wil je een aanbeveling schrijven? Stuur hem naar info@indebranding.nl en dan plaatsen we hem hier.
5/5
Heb jij met ons samen gewerkt en wil je een aanbeveling schrijven? Stuur hem naar info@indebranding.nl en dan plaatsen we hem hier.​
zeg eens

Ben je klaar voor een avontuur?